klantenkaart


Spaar voor gratis producten

Met onze klantenkaart spaar je voor gratis producten. Voor elke euro die je bij ons besteedt ontvang je een spaarpunt. Tip> Vul al je gegevens in en ontvang een leuke verrassing op je verjaardag.

Bakker de Kruijf App

Sparen met de Bakker de Kruijf App is super makkelijk en leuk. Met onze app heb je altijd het actuele spaarsaldo bij de hand, blijf je op de hoogte van de laatste acties en weet je precies welke producten je al (bijna) bij elkaar hebt gespaard.


Download de app

Ga naar de App Store of Google Play Store en download de app Bakker de Kruijf.

 

Bekijk je deze website met je computer? Scan dan de QR code met je mobiele telefoon.


Heb jij al een klanten kaart en wil je gebruik maken van de app? 

Heb jij een plastic pasje en lijkt het je handig deze klantenkaart op je telefoon te hebben? Dat kan! Het scheelt weer een pasje in je portemonnee en je telefoon heb je toch altijd bij je. Bovendien kun je in de app eenvoudig zien hoeveel punten je hebt én voor welke heerlijke producten je kunt sparen. Super handig en overzichtelijk dus.

  • Download onze Bakker de Kruijf app in de iOS Appstore of in Google Play Store. (Zie knoppen hierboven voor snelkoppeling)
  • Vul het emailadres in waarmee uw kaart gekoppeld is. (Weet je dat niet? Check op welk emailadres je onze mailtjes ontvangt of vraag het na in één van onze winkels)
  • Klik in de app op [wachtwoord vergeten]. Let op: Klik NIET op [Account aanmaken] 

Nu heb je jouw plastic klantenkaart ook digitaal in je app. Inclusief de bijbehorende gespaarde punten.

Let op! Maak geen nieuw account aan. Want dan staan je reeds gespaarde punten niet in de app. Je hebt al een account bij ons, je hoeft voor gebruik van de app alleen nog een wachtwoord aan te maken. Log daarom in, met het bij ons bekende emailadres en kies voor [wachtwoord vergeten] om een wachtwoord aan te maken bij jouw bestaande account.

 

Naast de app, kun je de plastic klantenkaart ook gewoon blijven gebruiken. De punten die bijgeschreven worden via de plastic kaart zijn ook zichtbaar in de app. Handig als je je partner of kinderen op pad stuurt voor een vers broodje.

 

 

 

Nog niet aangemeld in onze winkel?

Heb jij nog geen klantenkaart bij ons? Registreer jezelf als nieuwe klantkaarthouder in de app door te klikken op [Registreer]. Je ontvangt een bevestigingsmail waarmee je jouw e-mail adres bevestigt. Rond daarna de registratie af door een aantal gegevens in vullen. Deze gegevens kun je altijd weer aanpassen. Kies in de app voor [NEE] bij de vraag: "Heeft u al een kaart?". Je krijgt nu direct een klantenkaartnummer met barcode in de app toegewezen. Indien je graag ook een fysieke pas ontvangt, kunt je in de winkel een pas laten koppelen aan jouw account.