klantenkaart


Spaar voor gratis producten

Met onze klantenkaart spaar je voor gratis producten. Voor elke euro die je bij ons besteedt ontvang je een spaarpunt. Onze klantenkaart is nog in ontwikkeling, in de toekomst volgen meer voordelen voor klantenkaart houders. Tip> Vul al je gegevens in en ontvang een leuke verrassing op je verjaardag.

Bakker de Kruijf App

Sparen met de Bakker de Kruijf App is super makkelijk en leuk. Met onze app heb je altijd het actuele spaarsaldo bij de hand, blijf je op de hoogte van de laatste acties en weet je precies welke producten je al (bijna) bij elkaar hebt gespaard.


Download de app

Ga naar de App Store of Google Play Store en download de app Bakker de Kruijf.

 

Bekijk je deze website met je computer? Scan dan de QR code met je mobiele telefoon.


 

Al aangemeld voor de klantenkaart in onze winkel?

Log in met het e-mailadres dat je opgaf toen we je inschreven voor ons klantenkaartsysteem. Klik op [wachtwoord vergeten] als je nog geen account hebt aangemaakt of je het wachtwoord niet meer weet. Als je in onze winkel een klantenkaart of een klantenkaartnummer ontvangen hebt, zie je dit nummer met barcode direct in je app.

 

Nog niet aangemeld in onze winkel?

Registreer jezelf als nieuwe klantkaarthouder in de app door te klikken op [Registreer]. Je ontvangt een bevestigingsmail waarmee je jouw e-mail adres bevestigt. Rond daarna de registratie af door een aantal gegevens in vullen. Deze gegevens kun je altijd weer aanpassen. Kies in de app voor [NEE] bij de vraag: "Heeft u al een kaart?". Je krijgt nu direct een klantenkaartnummer met barcode in de app toegewezen. Indien je graag ook een fysieke pas ontvangt, kunt je in de winkel een pas laten koppelen aan jouw account.