Bruidstaart


Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Wij maken met veel plezier jullie bruidstaart.

 

Bakker met liefde

Wij maken bruidstaarten in alle soorten en maten en doen dit met veel liefde en ervaring. Uiteraard hebben wij voor-

beelden van bruidstaarten waar je uit kunt kiezen. Maar veel bruidsparen hebben zelf hele toffe ideeën over hun bruidstaart en wij vinden het een uitdaging om de taart te maken die jullie voor ogen hebben. 

 

Inspiratie

Op deze pagina maken we je een beetje wegwijs met de mogelijkheden en we hopen je te inspireren zodat jullie een taart kunnen kiezen die helemaal bij jullie past.

 

Hoe werkt het

 

Weet je wat je wilt? Dan is het handig om een afspraak te maken met de bakker om alles even door te spreken. Een veel voorkomende vraag is hoe lang je een bruidstaart van te voren moet bestellen. Twee maanden van te voren is een mooie richtlijn. Maar korter is ook geen enkel probleem. Het is wel prettig als de taart minimaal twee weken voor jullie trouwdag besteld is. Veel plezier!


STIJL

Jullie bruidstaart moet natuurlijk een eyecatcher zijn en helemaal bij jullie passen. Misschien hebben jullie een kleuren thema of een stijl-thema, misschien houden jullie van romantisch of juist van stoer. De kleuren, de decoratie, de vorm van de taart, alles kun je zelf bepalen. Zet je ideeën op papier, verzamel foto’s en neem deze mee als je een afspraak hebt gemaakt met onze bakker, dan kan hij een goed beeld krijgen van jullie wensen en kijken wat de mogelijkheden zijn. 

 

Meer foto's zien? Bekijk ons bruidstaarten-album op Facebook.STANDAARD

De kleuren, vormen en versieringen bepalen voor een groot deel hoe jullie taart er uit komt te zien. Maar ook de standaard waar de taarten op staan is heel bepalend voor het totaalbeeld. Bij ons is de stapeltaart de standaard taart.

 

Willen jullie geen standaard? Dat kan natuurlijk ook; bestel losse taarten en zorg zelf voor mooie taart plateau’s. Of bestel bruids-gebakjes in jullie stijl. Of toch maar cake-tulbandjes, luxe koekjes of letterkoekjes. Ook daarin kunnen wij jullie helpen. Of misschien is een Sweet-table wat voor jullie?TAART TOPPER

Wat zet je bovenop je taart? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben een groot assortiment aan bruidspaartjes in verschillende stijlen. Maar je kunt ook roosjes of andere bloemen bovenop je taart zetten. Onze bakkers maken deze dan van marsepein, of kies voor verse bloemen. We hebben ook taart-toppers met de tekst ‘Mr&Mrs’ of met ‘Love’. Of zorg zelf voor een taart-topper door deze zelf te maken of te laten laserstraal snijden. 

 

Hieronder 3 adressen waar wij klant zijn en jullie je bruidspaartje uit kunnen kiezen. Dan kunnen jullie vast even kijken samen.

Vipam

Bouwhuis

Dekomart

 SMAAK

Natuurlijk is het heel belangrijk hoe jullie taart er uit ziet, maar 

minstens net zo belangrijk vinden wij de smaak. Daarom maken wij gebruik van de beste ingrediënten en leveren wij een hoge kwaliteit. Standaard vullen wij onze bruidstaarten met een heerlijke chipolata vulling, maar dit passen wij net zo makkelijk aan, aan jullie wensen. Jullie kunnen ook kiezen voor zwitsterse room of bavaroise als vulling, ook een chocolade bruidstaart behoort tot de mogelijkheden.

De bruidstaart wordt standaard bekleed met marsepein. Wilt u graag créme of vruchten op de bovenkant? Dat is ook mogelijk, overleg dit met onze bakker. 

 KOSTEN

De kosten zijn afhankelijk van  meerdere dingen. Denk aan de versiering, de cake-topper, de vulling en het aantal personen.

 

Willen jullie graag een bruidspaartje van porselein als taart-topper of prachtige en bewerkelijke versieringen dan komen jullie in een duurdere categorie. Willen jullie een relatief eenvoudige taart of kiezen jullie voor één taart die je aanvult met luxe koekjes en slagroom soesjes dan zullen de kosten lager zijn.

 

Wij werken met 3 prijs categorieën. Nadat jullie je wensen kenbaar hebben gemaakt, bepaald de bakker in welke categorie jullie taart valt.

 

CONTACT

Willen jullie meer weten? Jullie ideeën voorleggen? Of een bruidstaart bestellen? 

 

Maak een afspraak met onze banketbakker: Richard de Kruijf.

Mail voor een afspraak naar: banket@bakkerdekruijf.nl