Deze pagina is uitsluitend bestemd voor zakelijke klanten.

December geschenken

voor medewerkers of relaties

Elk jaar bieden wij bedrijven decembergeschenken aan. Deze geschenken worden cadeau gegeven aan medewerkers en zakelijke relaties met Sinterklaas en Kerst. Wij zijn de eerste bakker in de regio die begon met het aanbieden van sinterklaas cadeaupakketjes. Door de tijd heen is ons assortiment steeds verder uitgebreid. Dit jaar bieden wij voor het eerst een kerstpakket aan. 

 

Met onze geschenken geef je wel echt iets weg. Mooie producten, ambachtelijk gemaakt met de beste grondstoffen. Echt kwaliteit dus, daar kun je mee aankomen. Je vindt bij ons een mix van heerlijke traditionele producten die niet mogen ontbreken en vernieuwende producten die elk jaar weer verrassen.

 

Wij geven korting op je bestelling. Hoe hoger je factuur bedrag hoe hoger de korting. Bij een factuurbedrag van 150 euro ontvang je al 10% korting. Kijk voor meer informatie bij bestel info.

 


Product overzicht

Klik op de foto voor meer informatie.

Kerstpakket

€ 24,70     per stuk, ex 6% btw

Tulband de Luxe

€ 6,94     per stuk, ex 6% btw

Kerststol

vanaf € 5,05     per stuk, ex 6% btw


Op de foto's en teksten rusten auteursrechten. Dit betekent dat de teksten en foto's op deze site niet mogen worden gekopieerd of anderszins gereproduceerd en gedistribueerd. Indien uw de teksten of foto's wilt gebruiken dient u hiervoor schriftelijke toestemming aan te vragen bij Bakker de Kruijf.